Pavla Vojířová

ASTRO VÝHLED 24

…nejvýraznější tematické vlivy pro jednotlivá znamení

Tento stručný astro-výhled má obecný zábavný charakter a nemůže nahradit osobní rozbor a predikci 😊

Beran

Do léta zkoušky a řešení ohledně zdraví, spolupracovníků, pomoci blízkým, hodně práce a povinností, neřešené zdravotní problémy se budou hlásit. Od léta se řeší vztahy, změna pravidel. Posun v práci, kariéře. Změny, ale i příznivé vlivy ve financích a majetku. Od května příznivé možnosti pro vzdělávání, cestování, zlepšení vztahů se sourozenci.

byk-1.jpg

Býk

Do léta zkoušky a řešení partnerských i pracovních vztahů, také ohledně dětí. Pozor na nevěru, měla by těžké následky. Od léta změny kolem spolupracovníků, dost práce a povinností, pozor na neřešené zdravotní problémy. Jupiter nese skutečně příznivé vlivy, možnosti životního posunu, prosazení plánů. Buďte činorodí a využijte to ve svůj prospěch. Býky narozené mezi 9.-13.5. čekají výraznější změny.

Blíženci

Do léta se objevují emoční situace v tématech rodiny, žen v rodě, bydlení, zdraví. Od léta zase kolem dětí, lásky. Emoce, prověrka vztahů, silné vydrží. Do května se čistí a uzavírají určité situace, aby mohl nastat velký posun a expanze. Tento vliv bude trvat rok, využijte toho, odvažte se dělat kroky, buďte aktivní. Čekáním se neposunete – štěstí přeje připraveným.

pexels-siam-chowdhury-17214874-1024x683

Rak

Přízeň a podpora od přátel, nová přátelství či setkání s důležitou osobou pro budoucnost, nová společnost. Posun v práci a kariéře od dubna. Do května realizujte své ideje a přání. Pak se začnou určité situace uzavírat a dokončovat, až po dalším roce začne větší expanze. Emoce a řešení kolem sourozenců, vzdělávání, dopravních prostředků, od léta ohledně bydliště a rodiny. Dávejte pozor na úřady, vše aktivně řešte.

Lev

Do léta emoční situace a zkoušky kolem peněz, hodnot, majetku. Nenechte se využívat, hlídejte výdaje. Od léta řešení kolem příbuzných, úřadů, vzdělávání, dopravy, cest, komunikační techniky. Pozor na podpisy, smlouvy, úřady. Příznivé vlivy pro posun v práci, kariéře a zaměření na vaše sny, ideály. Podpora přátel, nová přátelství či společenství, důležití lidé do života.

pexels-andrea-piacquadio-755023-1024x683

Panna

Zlepšení vztahů s příbuznými, sousedy, okolím. Rozšiřování vědomostí, vzdělávání, zvýšená komunikace, technologické novinky. Dobré vlivy pro úřední jednání. Od května začíná posun a expanze v práci a kariéře, problémy se vyjasní, či štěstí při hledání nové práce. Ale do léta stále řešení kolem zdraví, kolegů, pocit, že něco brzdí. Od léta zkoušky skrze finance. Hlídejte výdaje i vlastní hodnotu.

Váhy

Do května příznivé vlivy pro majetkové záležitosti, společné peníze (půjčky, hypotéky, dědictví, investice, prodeje, koupě). Sexualita zvýšená, vztahy se prohlubují. Pozor, do léta se vyjevují skryté věci, osudové situace z minulosti, tajemství, pomluvy, někdo vám chce škodit. Nepodlehnout pocitům izolace, osamocenosti, obklopit se pozitivními lidmi, chodit do přírody. Poté dobré vlivy pro studium, cestování, řešení na úřadech, právo. Od léta zlepšení, ale osobní i vztahové výzvy (konfrontace s mužskou energií – otec, syn, partner, šéf), pocit, že vás něco brzdí. Pozor kolem novoluní 2.10. (osudová změna, zkouška, obrat).

pexels-cottonbro-studio-8431782-683x1024
pexels-fabio-benevides-5927716-1024x681

Štír

Do května příznivé působení pro vztahy všeobecně, smlouvy, dohody. Zkoušky kolem přátel a společnosti, ukáže se, kdo je přítel a nepřítel, nový důležitý člověk vstupuje do života, pracovně či osobně. Od května zlepšení ve financích, sexualitě, lásce, osobní prestiž a posun během jednoho roku. Ale pozor na nelegální, tajné vztahy. Od léta začíná čištění, uzavírání situací z minulosti, nefunkčních vztahů, odkrývání tajemství. Pozor na pomluvy, podvody, pocity osamocení.

Střelec

Do května vlivy pro zlepšení psychiky, více se zajímáte o zdraví a životní styl, pomoc druhým. Nová spolupráce či spolupracovníci. Od května příznivé pro vztahy, i když projdou zkouškou. Dobré vlivy pro smlouvy a dohody, ale do léta trvají pochyby kolem práce, pocit nespokojenosti. Přijde zásadní rozhodnutí, poté posun. Od léta prověrka v přátelích, společenství. Změny, ale i noví lidé v životě. Od října znovu revize a náprava vztahů, které déledobě řešíte.

pexels-oncy-oni-17483199-684x1024

Kozoroh

Do května příznivé vlivy ohledně dětí (kdo chce počít, velké šance), lásky, pracovních partnerů. Nefunkční vztahy se rozpadají, silné upevňují. Od května zlepšení psychiky a zdraví, nová spolupráce či kolegové (pozitivní vliv). Do léta záležitosti k řešení či emoční situace kolem úřadů, soudů, práva, vzdělávání, cestování, ciziny. Poté začnou zkoušky ohledně práce a kariéry, hledáte směr. Přijde zásadní rozhodnutí, poté posun (ale až 2025).

Vodnář

Do léta emoční situace a řešení v tématech sexuality, společných peněz a majetku (SJM, banky, dědictví, dluhy – pozor). Od léta zkoušky skrze právo, soudy, úřady, vzdělávání, cestování a cizinu. Duchovní a filozofické otázky. Do května dobré možnosti ohledně bydlení, nemovitostí, stěhování, stabilizace a upevnění pozice. Poté velmi příznivé vlivy a posun ohledně lásky, vztahů, tvorby a dětí (kdo chce počít, velké šance během jednoho roku).

pexels-megan-ruth-13368287-731x1024
worachat-sodsri-nCz_ZgnbtaE-unsplash-2-1024x683

Ryby

Do léta prověrka vztahů, osobních i pracovních, emoční situace, změna pravidel. Nekvalitní vztahy skončí. Od léta zkoušky skrze sexualitu (pozor na nelegální vztahy), společné peníze a majetek (SJM, banky, dluhy, hypotéky apod.). Do května příznivé vlivy kolem úřadů, dopravních prostředků a nových technologií, vzdělávání, sourozenců. Poté vynikající vlivy pro bydlení (koupě, rekonstrukce, stěhování), stabilizaci a upevnění životní pozice.

Horoskop podle znamení

Etické zásady

humanistického a transpersonálního astrologa a astrosymbologa

Nejnovější příspěvky

  • All Post
  • Astrologie
  • Business
  • Entertinment
  • Horoskopy
  • Music
  • Nature
  • Post Formats
  • Uncategorized
    •   Back
    • Nezařazené

Máte zájem o mé služby?

Nehávejte a kontaktujte mě

Astroložka

© 2024 astrologicky.cz